dimecres, 23 de març del 2022

 ACTE DE SOLIDARITAT AMB UCRAÏNA


 

Aquest passat dilluns es va dur a terme en el corredor de l'entrada un bonic acte de solidaritat amb el poble ucraïnés. L'acte va ser realitzat pel professor de dibuix Juan Carlos Agulló i els alumnes de 2n ESO.

Durant la setmana anterior, els alumnes van anar realitzant dibuixos sobre el conflicte d'Ucraïna en cartolines de color blau i groc, desconeixent fins a l'últim moment quina seria la finalitat d'aquesta activitat, ja que el que es pretenia és que tot fora una sorpresa.

 

A primera hora del dilluns, el professor Juan Carlos, en col·laboració amb altres professors i alumnes, va anar col·locant els dibuixos en els panells fins a crear una enorme bandera d'Ucraïna.


Finalment, els alumnes de 2n ESO van llegir un manifest per la pau en Ucraïna en presència de l'única alumna de nacionalitat ucraïnesa del nostre centre, la qual es va mostrar visiblement sorpresa i emocionada.

 


Mitjançant aquest senzill i emotiu acte els alumnes de l'IES La Assumpció van voler manifestar el seu suport al poble ucraïnés en aquests tràgics moments i expressar la seua postura unànime a favor de la pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada