dijous, 26 d’octubre del 2023

TALLER DE PA DE FIGA TRADICIONAL

 

Com ja sabeu, durant aquesta setmana ens visiten unes companyes italianes gràcies al projecte ERASMUS en què participem. Per a celebrar aquesta gran notícia, els companys del centre i els alumnes col·laboradors de l'ERASMUS estan desenvolupant una immensa quantitat d'activitats i visites per tal que les nostres convidades ens coneguen millor i tinguen un record espectacular del nostre centre i de la nostra ciutat. Podeu seguir totes aquestes activitats a través de les xarxes socials del centre, però a banda d'això, nosaltres volíem destacar en especial el taller de pa de figa tradicional que vam organitzar per a donar a conéixer aquest menjar tan deliciós típicament il·licità.
Volem agrair l'ajuda del nostre expert cuiner, Anselmo,  antic professor (i alumne) del centre per ensenyar-nos com es fa aquesta recepta tan deliciosa i energètica. 
 
Si voleu saber com es fa aquesta i moltes altres receptes tradicionals il·licitanes, podeu consultar el llibre que teniu a l'enllaç següent, obra d'antics professors del centre.
 
 
Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada